2011. február 20., vasárnap

Biorezonancia - EGÉSZSÉG-PROFIL KÉSZÍTÉS


A biorezonanciás állapotfelmérés és biorezonanciás terápia korunk egyik legígéretesebb diagnosztikai és kiegészítő gyógyító eljárása. Szerveink rezgésének viszonyított mérése nagyszerűen kimutatja a különféle működészavarokat, anyaghiányokat, anyagegyensúly zavarokat. A gyógyítás nem kezdhető el, amíg nem ismerjük, hogy szervezetünk miben szenved hiányt, melyek azok a táplálékok, ásványi anyagok, nyomelemek, vitaminok, mozgásformák, amelyek az egészségünk helyreállításához és megőrzéséhez szükségesek. Manapság étrend-kiegészítő készítmények széles skálája áll rendelkezésünkre, amelyeket nagy mennyiségben, néha mértéktelenül fogyasztunk. Azonban a helytelen mennyiségű és tartalmú táplálék-kiegészítő készítmények fogyasztása sokszor többet árt, mint használ. Hogy valóban hatékony lépéseket tehessünk a jobb és egészségesebb élet felé, meg kell ismernünk szervezetünk jelenlegi állapotát, és fel kell mérnünk annak igényeit. Ebben lehet segítségünkre a biorezonanciás állapotfelmérés rendszere.

Testünkben vegyi folyamatok milliárdjai mennek végbe. Ezek a biokémiai folyamatok szorosan összefüggenek a szervezetünket felépítő sejtek tulajdonságaival és elektromos rezgéseivel. A biorezonanciás állapotfelmérés sejtjeink elektromos tevékenységét, rezgését vizsgálja. Kimutatja a szervekben jelentkező káros elektromágneses ingadozást, amely az adott szerv működési rendellenességét, megbetegedését eredményezi.

Elváltozásnál az adott szerv biorezonanciás alaprezgése megváltozik. A jelentkező eltérő értékeket a készülék kijelzi. A biorezonanciás állapotfelmérés segítségével hiteles információkat kaphatunk szerveinkről, szervezetünk komplex működéséről. A biorezonanciás állapotfelmérés iránya többek között az allergia, az immunrendszer állapota, baktérium-szint, vírus, penészgomba, vegyi és fém terhelés, vitaminszint, ásványi anyagok, vegetatív idegrendszer, anyagcsere, érrendszer, nyirokrendszer, szociális stressz, emésztőrendszer, bélrendszer, máj, vese, tüdő, hormonrendszer, ízületek, csontrendszer, koleszterin, candida, prosztata.

Betegségeinknek különböző stádiumai vannak. A kezdeti stádiumban a változások molekuláris, majd sejtszinten történnek. Ezek a változások még semmilyen tünettel nem járnak, így még nem jeleznek betegséget. Csak később érzékelünk rendellenességeket, amikor már a károsodás olyan mértékű, hogy az elváltozás egy vagy több szerv működését befolyásolja. Intő jelzések a fáradékonyság, nyugtalanság, kisebb alvászavarok, frontérzékenység, étvágytalanság vagy állandó éhségérzet és falánkság, rövid ideig tartó rosszullétek, ingerlékenység, amelyekre mindig érdemes figyelmet fordítani.

A biorezonanciás állapotfelmérés segítségével szintén kimutathatóak a gyógyszerek, étrendkiegészítők, gyógynövények és vitaminok szervezetünkre gyakorolt hatékonysága. Az anyagrezgések alapján kiválasztható, számunkra melyik hasznosul a legjobb hatásfokkal.
Egy teljes körű biorezonanciás állapotfelmérés hozzávetőleg 90percet vesz igénybe, amely nem jelent semmilyen terhelést a páciens számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése